"De bare wiver"

Vi fortsätter tydligen att göra bort oss. Måndag efter jobbet stannade vi till på centralstationen för att boka 2 tågbiljetter hem till Sverige. Hittade en resa som gick lös på 395 spänn och slog till. När vi sedan tittade på biljetterna insåg vi att vi på nått vänster lyckats hamna i olika vagnar. Så det ska bli fint och sitta 5 timmar i varsin vagn.

Känner oss väldigt lyckligt unnade att vi har en egen tvättmaskin. Så nu är första tvättningen avklarad. Resultatet blev att våra nytvättade kläder fick en frisk doft av surt ägg. Det tog tydligen 3 dygn för byken att torka och det har varit konstant imma på varenda ruta i lägenheten. Men nån har sagt att man lär sig av sina misstag så det kan väl bara bli bättre.

Björns nya vantar var värda vart enda öre. Dom höll i hela 2 dagar. Kan man få be om att H&Ms chefsstyrka piskar på de Pakistanska ungarna lite mer så dom lär sig att göra korsstygn mellan fingrarna.


 Dagens citat: "De bare wiver" (Det bara river, uttalas på bred östgötska)

Myntat av Ante G som i dagarna började på jobbet. Uttrycket används frekvent.


En extra tanke till Pekka uppe i Östersund som firar 26 bast idag. Ha den äran!


Kommentarer
Postat av: Pekka

Tackartackar för uppmärksamheten. Mustach lirar här på torsdag, kan bli mysigt. Fridens!

2008-02-23 @ 16:41:42
Postat av: Anonym

Fin blogg gubbar, men saknar något inlägg från helgen. Skulle va grejjt om termer som porrkrok, svingande bägare, gatumusikant, eldtunna och stålbas dök upp i den texten. Hade fint i nya lyan. Vi hörs.
/Biff

2008-02-27 @ 17:02:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0