Hårreducering och Kräfthud..

Äckligt trötta är vi tydligen. Med en hård arbetsvecka+helg i bagaget handlade måndagen mest om sömn. Jerry kastade in handduken redan vid 16.00 och 4 timmar senare även Björn. Likt törnrosor sov vi som stockar och vaknade pigga och alerta som brandvarnare 04.30.


På väg till jobbet tisdag morgon efter skönhetssömnen  skymtade vi båda den räv som förirrat sig i området. Till stor förtjusning vrålades det i bilen: "Titta, där är wäven igen!" En riktig stämningshöjare!


Efter tisdagens slavpass på fabriken begav sig 2 muntra herrar till Sandvika för diverse bestyr.  Vi hade lite saker att bocka av: Uttag av pengar, mössinköp, skoinköp, byxinköp, handling av kaffebröd (kanelflätor) och solning. Björn har alltid intalat sig att solarium är fuskcancergrillar och att han vill ha den äkta varan, nämligen källan till livet på jorden, Solen! Men med starka argument som; Klart du ska sola och bli lite vinterfräsch. Du måste få bort din Tjeckiska innanlårs solbränna, Tjut inte, Sola!  Så gick en ångestladdad Björn i fällan och låg plötsligt i grillen. 24 minuter och en helt rödflammig kräftkropp senare insåg han snabbt att han hade rätt inställning. Tacka vet jag solen!


Tisdagskvällens äventyr var annars att bege oss in till Anna, Jenny, Linnea och Josses lägenhet för ett hårklipp. Jenny var tydligen frisör i sitt tidigare liv så vi lät henne gå lös på vårt svall. Flinka fingrar, gnistrande saxstål, massa hår på golvet och saken var biff. Frisörgenerna fanns kvar och väldigt nöjda med resultatet var vi äntligen av med lite barr. Tusen tack Jenny, ett strålande jobb! Efter klipperiet hade vi det lite trevligt med fikning och skitsnack och klockan glömdes bort. Strax efter 01.00 rullade bilen tillbaka mot Gjettum (som det tydligen heter där vi bor, Bærum är kommunen) och nyfriserade och nöjda med dagen somnade vi in runt 2 hugget.


Här startar Björns helvetesdygn. Sover 3 timmar. Upp och jobba 06.00-15.00. Hem och äta och sova igen. Sover 4 timmar. För att sedan bege sig tillbaka till gruvan för ett nattskift på 7 timmar. Så nu är klockan 08.20 och Jerry jobbar för fullt medans jag känner mig lite halvsliten och tänkte återigen uppsöka sängen..


Dagens citat: "Fan vad jag stör mig på KomIn packet!"
Björn tänkte högt i matsalen så kvinnan ifråga hörde vad han sa. Snyggt jobbat!

Kommentarer
Postat av: Sundsvall

Kul att läsa bloggen boys. Som den "nit" jag är har jag fastnat vid ett ord, som tydligen används ganska ofta, närmare bestämt 18 ggr på sidan. Vad är ordet? =) Peace out/S-vall

2008-01-25 @ 15:24:13
Postat av: jenny(acc)

tjena grabbar! väldigt roligt att läsa om era äventyr! fortsätt så.
kram på er

2008-01-25 @ 18:05:43
Postat av: britta

gillar att ni var pigga och alerta som BRANDVARNARE efter er törnrosa sömn!

2008-01-25 @ 18:20:44
URL: http://brittaspjut.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0