Kul på jobbet?

Jobbar man 04.00-14.00 så är det svårt att ha en fritid. När vi kommer hem uppfyller vi mänsklighetens 3 primära behov. Äter, skiter och sover. That´s it. På jobbet händer det desto mer. Här följer ett axplock av veckans "värt att gå till jobbet" händelser..


Jobbincident 1: Inne på herrarnas häromdagen. Vi stod båda och kastade lite vatten och som vanligt släpptes även lite väder. Ganska högljudda sådana tätt följda av lite pubertala skrattsalvor. Ur ett toalettbås kliver plötsligt Assir ut och kläcker kommentaren: Svenskar!

Jobbincident 2: En trött Björn glider in i omklädningsrummet och ser att skåpsgrannen ligger och krälar oroligt på golvet. Lite nervöst böjer sig Björn ner och frågar hur det står till och om han letar efter något. Svaret blir en knuff i magen och ett väs. Rör mig inte, jag ber!! Grabbhalvan utförde tydligen nån form av morgonbön och var halvvägs till Mekka. Det var uppenbarligen väldigt opassande att avbryta bönen så dagen efter när vi möts igen fick jag den mörkaste blick som någonsin utdelats i världshistorien. Jihad!

Jobbincident 3: Ett rykte florerar om att en viss Osman, eller Oskar som han kallar sig för ett tag sedan vart lite trött på jobbet. Så han gick upp på sängavdelningen, gömde sig under en säng, ställde alarmet och somnade in i 45 minuter. Mitt under julkommersen.


Jobbincident 4:
Jerry, the king of varupåfylling vippade tydligen en pall med 300 småvaser under öppettid. Kraschljudet kan liknas med en flygplanskrasch på balkongen. 4 kunder fick uppsöka sjukhus för smärre hjärtattacker och splitterskador.

Jobbincident 5: Igår fick Björn nya truckskor. För er som var med på den gamla goda tiden, föreställ er Didriks buffalopjäxor (storlek 45), karborreband, plös i röd tjeckisk perlon och sandalliknande lufthål på sidorna. Björn är väldigt nöjd över dessa skapelser..


Kommentarer
Postat av: britta

hahahahhaha. gillade powernapen under sängen!! har pontiak hälsat på i jakt på garderob på senaste tiden eller? verkar tydligen ha en hel bunt religösa norskar på tråden iaf grabbar! och skorna låter förtjusande! ha ha ha!

vi har inga fiskbebisar kvar knappt längre här hemma på storhagsgatan!

2008-01-31 @ 21:25:09
URL: http://brittaspjut.webblogg.se
Postat av: Storasyrran

jag vill se skorna!! Hoppas du har det fint annars, fixa boende snart så jag kan ta igen allt festande i min lägenhet i din lägenhet.Ellernåt Kram

2008-02-02 @ 16:41:58
Postat av: Kristoffer Larsson

haha.. tjeckisk perlon är inte lätt att få tag i i dessa dagar!! haha..

2008-02-03 @ 13:05:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0