Missbrukare och suspekta dofter..

Vi har fått en ny själ till familjen i Gjettum. Majas hund Rocky som ser ut som en blandning mellan Sid i Ice age och en flådd råtta. Nytillskottet fick dock vissa vidriga konsekvenser. Varje morgon när vi kommer upp i köket så kittlas näshåren av den suspekta doften av blandningen mellan hund och kattbajs. Rocky använder tydligen kattlådan som står i köket till att uträtta sina behov. Detta är inte alltid så trevligt när man står och färdigställer frukosten.


Nysnön som föll i Onsdags kväll fick Jerry att vilja gå en promenad genom vinterlandskapet. Ankan var inte seg att hänga på och slängde på sig sina stövlar och hängde med ut. Med tanke på att Rocky verkat få lite för lite luft den här veckan så tog Jerry även med sig honom. Helt ovetande om det väldigt hala underlaget som gömt sig under snön så begav sig dessa tre ut för att inhalera lite frisk luft. Väl hemma igen efter att Ankan ramlat ett antal gånger och Rocky knappt kunde gå för halkan så kändes det jävligt överskattat med vinterpromenader. Tacka vet jag stångåvarvet en härlig sommarkväll!


Känns nu mer som om man bor på jobbet. Jerry tog sig lite vatten över huvudet och lovade bort sig själv till två nattpass sista dagarna i veckan. Snabbt räknat en arbetsvecka som slutar på strax över 50 timmar. Björn landar på något liknande efter diverse gästspel på möbelavdelningarna.


Sista lönen från Sverige kom igår in på våra konton vilket resulterade i mer shopping. Björn inhandlade 4 styck tröjor av olika modell och Jerry köpte skor, 2 tröjor och ett vaxspray som frisören Jenny rekommenderade starkt i tisdags.


Man lever tydligen för en sak. Lördagsfyllan. Vi vill dock understryka att vi inte är missbrukare, vi är brukare som vi brukar säga. Förhoppningarna är att hinna få i sig en tolva Tuborg innan sömnbristen hinner ifatt. Förväntningarna är inga. Det brukar bli bäst så. Vi kanske styr upp något med föregående veckas festdeltagare. Det återstår att se.


Dagens citat: "Hej! Jag heter Ossman. Är du svensk? Då kan du kalla mig Oskar. Eller Usama."
En somalie på jobbet som presenterade sig för Jerry i veckan. Man garvar bara man ser honom.


Kul att se att vi börjar få en hel del besökare på vår blogg. I fredags hade vi toppnoteringen 68 besökare. Kul också att ni kommenterar det vi skriver. Det uppskattas.


Hade!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0