Kultur & Premiär..

Nu jävlar flödar inspirationen och skrivkrampen verkar ha kapitulerat. Lite tungt att ge er all info om vad som skett dom senaste veckorna. Men förutom ett rykande färskt inlägg så bjuder vi på några bilder från den gångna tiden..


I Söndags upplevde vi en för jävla härlig aktivitetsdag! Vaknade upp lite lätt sömndruckna och hetsade oss iväg ut på Bygdøy. Nån form av halvö som ligger nåra stenkast från vår förträffliga lägenhet. Lurade med oss Per-Anders och Emma och efter diverse kontroverser med kaffeinköp, hämtning av saker i lägenheter, korvätning och 2 missade bussar lyckades vi komma iväg. När halvön äntrades öppnade sig en helt ny värld upp. Vi var tydligen ute på landet! Kreatur som idisslade för fulla muggar och ett naturskönt somrigt landskap visade upp sig från sin allra bästa sida och vi njöt gott under den 10 minuter långa bussresan.


Första stoppet under aktivitetssöndagen blev Kon Tiki museet. Betalade in 50 riksdaler och klev in i en skumt belyst lokal med nån form av liveband som lirade musik medans nåra lättklädda dansanta damer stod och vickade stjärt. Väldigt trevligt. Beskådade 2 av Herr Heyerdahls avdankade flottar, klassikern Kon Tiki och den lite modernare Ra II. Inga dåliga pråmar han har flätat ihop. Strosade runt nån halvtimme kanske och kände oss väldigt kultiverade..


Efter museet gled vi runt lite i nån form av hamn och tittade på diverse skutor. Den stekande solen gjorde sig påminnd och vi började känna en sug efter ett premiärdopp. Vandrade vidare nån kilometer och kom tillslut fram till Huk som skall vara nån form av tillhåll för badjävlar. Av med paltorna och "årets första dopp med Norges minsta snopp" var ett faktum. Uppskattningsvis kan tempen legat runt 14-15 grader och man kände allt att man levde när huvet doppades. Dock gött att ha premiären avklarad..


Mitt i all museum och badhets öppnade himlen plötsligt upp sig och ett riktigt praktregn började sina ner. En sån där trevlig sommarskur på 10 minuter. Det var dock nog för oss så vi tog vårt pick och pack och begav oss hemåt igen. Väl hemma blev vi inte långrandiga utan nu var det dags för lite fysisk aktivitet i form av fotboll. Stegade ner till gangster asfalts planen 5 minuters promenad från lägenheten och började känna lite på lädret. Anna, Linnet, Jenny och Josse rullade efter ett tag in i skeppet* och dom 2 förstnämnda ombytta och klara för lite spel. Lirade några timmar och stundtals var trixandet på en godtagbar nivå. Däremot tryter tydligen orken så det förslår men det är smällar man får ta.


Vid hemkomsten var vi lite lätt uppe i varv och när klockan närmade sig 01.30 började äntligen locken ge vika. Sov en sissodär 60 minuter, klev ur slafarna och körde ett sex timmars pass i gruvan. Ganska slitna men så här med facit i hand var det värt det. Bra söndag asså!


*För er som inte känner till begreppet Skeppet kan vi meddela att det är en väldigt trevlig skapelse i form av en Volvo 240. Matt ljusblå lack, lite kexig och ett grymt motorljud. Med andra ord ett mycket vackert fordon..


Här kommer lite ramdom bilder. Slit dom med hälsan!

     
  

Kommentarer
Postat av: Anonym

blivit smal tydligen bp. bra bad-citat! hääj

2008-05-28 @ 21:11:51
URL: http://brittaspjut.webblogg.se
Postat av: lina

Tydligen har jag suttit en del barnvakt åt herr heyerdahls barnbarnsbarn eller nåt sånt. Mycket båtar o grejer i det huset kan jag lova. För övrigt klarades premiärdoppet av för tre veckor sen... snacka om sena! saknar dig lillebror (o dig med hjärtat!)

2008-05-28 @ 22:09:23
Postat av: Kleiner

Ser att Jack hittat till Norge...trevligt.
Vi m[ste ju forsoka ses i sommar tckar jag flickor. ska ga in pa nagra timmar pa ikea. puss & kjam.,

2008-05-31 @ 21:24:48
URL: http://www.kleinosn.blogspot.com
Postat av: LIsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

YO DUDES!!!
Härligt att premiärdoppet tagits!! Inte lika fint som Göta Kanal kan dock tänkas! Hur fan mår ni egentligen?? Verkar som ni kan Oslo by now? täta? resa? Själv var jag på personalfest med mitt nya vuxna jobb i skärgården i helgen! Självklart succe - fullast och uppe längst. Sjukt stolt efter alla komplimanger idag! Haha. Hem snart? Ska på brosans student nästa fredag...2 veckors
BETALD semster till o börja med.... SJUKT!!!!! Shit vuxen. Fuck it, see ya in Platens.. ;) Puss!

2008-06-02 @ 18:48:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0