Julgranar & Lammhjärtan..

Efter diverse resebokningar och den stundande finanskrisen finner vi inte många ören i våra portmonnäer för tillfället. Jerry har svårt att finansiera sina 12 middagar han ska slå i sig varje dag och Björn har inte råd att åka till jobbet. Men det är visst lön snart..

Hungern satte in rejält efter Fredagens jobbpass i gruvan och kollegan Warsame ledsagade oss till en Somalisk restaurant. Ingen direkt känsla för inredning och vi började ana oro när en treliters vattenkanna och en varsin banan dukades fram på bordet. När maten kom in ändrade vi dock snabbt uppfattning. En härligt doftande köttgryta bestående av lammhjärta/lever och ris slank elegant ner och la sig likt bomull i våra magsäckar. Förjävla gött!

Under Lördagen skramlade vi ihop våra sista slantar och begav oss till Didrik, Karlberg och Baazz lägenhet på Grönland för den klassiska lördagspilsnern. Per-Anders, Emma, Linnet, Anna och Jenny också med ett besök. Psykedelisk tysk trance pumpade på i stereon kvällen igenom och framåt midnatt var det uppsittning i taxibilar för en tur ner på byn. Slank in en sväng på Nichol & Son och i olika omgångar framåt småtimmarna vinglade folk hem till sitt. Trevlig kväll!

Söndag morgon klockan 08.00 stämplade Björn in på fabriken för att fixa till årets julsortiment. Lite halvskumt att stå och klä julgranar i oktober. Jävla påhitt! Men nio timmars jobb med cirkus 300 riksdaler i timmen tackar man ju inte nej till. Jerry tog under tiden ett härligt söndagsjäs tillsammans med chips, läsk, sushi och tv-serier.

Vårt nya favorit program Agenda var annars Söndagens behållning. Den tunga partiledardebatten var mycket sevärd. Vänsterblockets representanter med Mona Sahlin i täten var taggade. Mona har även tagit sig i kragen och till skillnad från senaste året såg hon faktiskt pigg ut. Bra jobb i sminket kanske? Lars Ohly kom direkt från efterfesten och var fortfarande lite salongs och Maria Wetterstrand var lika scoutig som vanligt. Det borgliga packet levde upp till deras image och var stelare och blötare än vanligt. En kortisonsvullen Fredrik Reinfeldt utan argument, en bitter Jan Björklund som var fly förbannad, en välkammad Göran Hägglund som skämdes för att hans parti hatar bögar och ruggugglan Maud var lika dryg som vanligt. Bra gäng som leder Sverige!

Björns syster Lina har även passat på att fylla år. Den 6e oktober var det dags att fira födelsedag nummer 27. Stort grattis!!

Veckans Citat: Didrik levererar som vanligt. På frågan: Vilken Svensk Dr har medverkat i låtarna Hello Africa och Papaya Coconut? "Doktorn kan komma". Bra svar!!


Kommentarer
Postat av: britta

hahahahhahaha garvar ihjäl mig åt diddes kommentar!

2008-10-16 @ 20:33:55
URL: http://brittaspjut.webblogg.se/
Postat av: gipsarn

Ville tydligen hoppa jämfota upp för trappsteget inne på DeVilla. Men det var lite halkigt så jag flög bak och tog emot mig med vänster.

Sjukskriven en vecka, jajjebox.

2008-10-20 @ 18:47:40
URL: http://vaskera.blogg.se/
Postat av: Larsson

NÄR.. när ska vi sätta ihop alla Diddes kommentarer och ge ut den som en bestseller? Fragan är juu bara när assa..

2008-11-05 @ 14:09:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0