Nyförvärv & Haunted..

Vi lever fortfarande i råttchock och dom vidriga asen är fastetsade på näthinnorna. Skräckslagna väntar vi på bussen varje morgon. Tror det är tack vare råttorna vi har lyckats med konststycket att försova oss två dagar i rad..

Annars flyter det på i vanlig ordning. Idag Lördag anländer två nyförvärv till Oslo. Det är Karlberg och Didrik som har för avsikt att bosätta sig i Norska hufvudstaden. Välkomna gubbar! Baazz som den senaste månaden har varit vår kära inneboende lämnar oss nu för att flytta in med ovannämnda i en ny fin lägenhet på Grönland.

Björn blev beordrad ledig lördag så det var bara att tacka och ta emot. Detta firades med ett stycke The Haunted konsert på Garage under fredagskvällen. Lite fördrinkar var efter mycket om och men utlyst hos jobbarpolaren Daniel som har ett stort intresse för hård musik och japanska skräckfilmer. Under kodnamnet Lillbjörn + en (tack Elvira!) tog vi oss runt 22.00 hugget in i lokalen. Ganska mycket folk och vi intog position framför scenen. Konserten startade upp fint med en drös gamla godingar blandat med några axplock från senaste verket. Förjävla bra låtval konserten igenom och dom flesta favoritbitarna prickades av. Temperaturen steg successivt i lokalen och när spelningen rundades av efter en grym avslutning med kioskvältarna No Compromise och 99 var det nog minst 40 grader varmt i lokalen. Svettigare än Svullo efter ett högintensivt spinningpass vacklade sig Björn ut ur lokalen och vandrade hemåt genom nån form av monsunregn.
Konsertbetyget blir 8 ledamöter av 10 möjliga. + för låtvalen för det sunkiga ljudet.
Grym kväll!!

Som väldigt stolt morbror vill Björn passa på att gratulera världens finaste Lova som med bravur avklarat sitt första år i livet. Bra jobbat och ett stort grattis på födelsedagen. Emma och Kalle har styrt upp ett sju helsikes kalas nere i Tranås och det tar emot att inte var på plats. Men ni finns i våra tankar idag! Grattis igen Lova!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0