Resplaner & Skolfotografering..

Resan är nu färdigbokad. Iallafall dit och hemresa. Som vi tidigare nämnt drar vi iväg på nyårsdagen och hemresan är daterad till den 13 april. Under denna tidsperiod har vi tänkt att beta av lite godbitar.

Vi börjar med en månad på Bali. Fixar till lite bränna, kommer i stämning, kanske surfar lite och bara tar det lugnt. Styr sedan skutan mot Kuala Lumpur för lite storstadstrivsel. Kollar till dom där skyskraporna, kanske köper på oss lite plagg och sen tar vi nog landvägen genom Malaysia upp till Thailand. Väl i Thailand ska väl ett gäng öar besökas och i nuläget är det helt klart oklart vilka. Men kanske lite fullmoon-party, dyk certifikat, hänga lite i djungeln osv. Sen vidare upp mot Laos där vi har tänkt oss att åka traktordäck på en flod, kolla till lite grottor mm. Från Laos blir det nog en sväng ner till Vietnam. Lite oklart hur länge vi blir där men det blir väl iallafall att krypa runt i lite Vietcong hålor och studera lite Vietnamkrig. Sen tänkte vi kultivera oss lite och sticka vidare till Angkor Wat i Kambodja och kolla till ett av världens sju underverk. Ska tydligen vara ganska häftigt det där templet eller vad det nu är. Sista tiden lämnar vi lite öppen men det lutar åt en lugn avslutning i Thailand innan flyget från Bangkok tar oss hem mot Sverige igen.

Vi känner inte att vi vill planera sönder resan utan ta dagen lite som den kommer. Låta vinden styra vår skuta mot okända mål så att säga. Känns som det finns ganska mycket saker att hitta på. Så planen är väl ganska preliminär och kommer säkerligen ändras under resans gång. Men lite riktlinjer har vi luskat ut iallafall..

Lite slösurfning ledde oss igår fram till en kul sida på internätet. yearbookyourself.com Man laddar upp en bild på sig själv som görs om till ett gammalt klassiskt Amerikanskt skolfoto. Ganska festligt och vi vart väldigt bra!


Kommentarer
Postat av: bocha

liten detalj bara, Angkor Wat är inte ett av världens sju underverk, däremot är den upptagen på UNESCO:s världsarvslista. Samtliga sju underverk låg (eller ligger i ett fall) kring medelhavet även om alla inte gränsar till havet.Låter som en soft resa iaf! Hoppas ni får trevligt

2008-10-08 @ 12:14:54
Postat av: Botcha the Beast

vem är jag att rätta när jag inte ens kan stava mitt namn... he he

2008-10-08 @ 12:16:28
Postat av: Jerry & Björn..

Tack för tillrättavisningen.. Klart att det inte är ett underverk utan ett arv!! Det är vi som inte har alla knivar i lådan..

2008-10-08 @ 17:48:01
URL: http://jerrybjorn.blogg.se/
Postat av: Lisa

Resan later pa nagat satt bekant.. Men ni far ta tillfallet i akt att aka rakmacka pa vara erfarenheter. Olika rad och tips kommer pa resdagboken sa kolla dar da det borjar narma sig. Gubben med visum tittade inte pa varan utresebiljett ifran Bali sa utresa maste ni nog inte boka, om ni inte vill innan dollarn gar upp till tradtopparna! vi aker med jetstar asia till singapore annars sa finns sa klart thai air till KL. Lycka till med sista jobbandet nu sa ska jag sola vidare!

2008-10-26 @ 09:42:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0