Skabbråttor & Ljus i tunneln..

För att ta oss till jobbet varje natt så åker vi ju buss. Vid 02.30 inatt när vi satt och väntade blev vi utsatta för en väldigt traumatisk upplevelse...

Busshållsplatsen som är belägen vid roten av kung Haralds pampiga slott har en riktigt lummig trädgård. En natt i veckan är det nån form av bevattningssystem som drar igång och skänker lite väta till den vildvuxna floran. Denna väta sätter även fart på världens 2:a äckligaste djur (igelkott överlägsen 1:a), Råttjävlar!! Så inatt när vi satt och försökte hålla oss vakna var det ett sjujävla prassel i buskagen bakom oss. Några meter bort skymtade Björn hur något som liknade muterade kattungar hoppade upp och ner från den en meter höga muren. Nån halvmeter bort sitter även en liten kattunge och slickar sig runt munnen. Det gick ganska snabbt upp för oss att dessa kattungar var feta äckliga skabbråttor. Hur många som helst och så jävla äckliga. Dessa skapelser borde komma upp på världsnaturfondens lista för djur som bör utrotas. Fy fan!!

Men men nog om detta. VI har ju faktiskt lite glada nyheter också! Under bakfyllan igår slog vi slag i saken och bokade oss en resa mot solen. Så på självaste nyårsdagen klockan 10.10 kommer vi befinna oss på ett plan som via Frankfurt och Hong Kong kommer ta oss till den lilla pittoreska ön Bali.
Känn på den!!!

Kommentarer
Postat av: britta

uehh...skabbiga råttor asså! men fint me bali!

2008-09-30 @ 05:58:09
URL: http://brittaspjut.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0