Evakuering & Rehab..

Som vanligt rullar tiden pa och det har med bloggskrivning star inte sa hogt i kurs for tillfallet. Sa har kommer den samsta uppdateringen nagonsin..

Efter nagra intensiva dagar pa Phi Phi tog vi forra veckan oss i kragen och styrde skutan mot fastlandet. Charterhalan Ao Nang utanfor staden Krabi i vastra Thailand blev destinationen. Vi kande att vara arma kroppar var i behov av rehab sa vi tog in pa nan form av hotell med ac, varmvatten, tv och hela kittet. Sen tillbringade vi tydligen 5 dygn i rygglage framfor tvn. Sa det finns faktist inte sa mycket att beratta..

Dock var det riktigt dramatiskt natten till Tisdag forra veckan. Som vanligt lag vi och kakade chips och glodde film nar det borjade bli massa liv nere pa gatan. Vi steppade ut pa balkongen och mottes av ett rokmoln och skrikande manniskor nere pa gatan. Till var fasa konstaterades det att den Irlandska puben som lag vagg i vagg med varat lyxhotell stod i lagor. En viss panik infann sig och snabbt som fan packade vi vara vaskor och gav oss ut pa gatan. Nan fet australiensare tog pa sig rollen som hjalte (?) och skulle in och slacka elden men forgaves, baren var tydligen overtand. Efter cirkus en timme hordes antligen sirener bortom vidderna och in rullade 5 brandbilar. Eller det kanske ar synd att kalla dom brandbilar. Rostiga gamla tankbilar som lackte vatten likt sall och motorerna var sa sloa att dom knappt tog sig upp for backen till baren. Pa natt vanster lyckades iallfall branden slackas och vid 05.30 tiden fick vi kliva upp pa vart hotell som klarat sig fran lagorna igen. Bra natt!

Nu har vi tagit oss till ostra Thailand och befinner oss pa on Koh Phagnan. Imorgon ar det dags for Full Moon Party och vi har for avsikt att aterkomma med ett lite battre inlagg inom en valdigt snar framtid...


Kommentarer
Postat av: britta

haha vilket jävla drama!! skönt att ni inte kremerades!

2009-02-09 @ 18:41:53
URL: http://brittaspjut.webblogg.se/
Postat av: lina

Är det i såna där nära-döden-upplevelser man blir sentimental o längtar hem? :) Jag längtar till April som tusan, jag ska köpa en biljett hem redan nu så vi kan ses då. O äntligen dricka en öl!!! MED alkohol! kram

2009-02-10 @ 11:32:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0