Epedemier & Fullmåne..

Sa har pa fredagen den 13e tankte vi passa pa att ta tag i bloggeriet igen. Det har varit under all kritik senaste tiden och for detta ber vi om forlatelse.. Vi ska battra oss!

Tankte passa pa att ge er en liten resume om vilka stallen vi besokt dom senaste 6 veckorna sa ni far lite koll igen:
Allt startade ju med en ganska tung flygning via Frankfurt och Hong Kong innan vi slutligen arriverade Bali. Fran Bali tog vi oss med nan form av avdankad finlandsfarja via on Lombok med dess fantastiska natur till on Gili Trawengan. Fran Gili var det naradodenupplevelsespeedboat tillbaka till Bali och darifran tog vi en sjuhelsikes turbulent flygning till Kuala Lumpur i Malaysia. Vidare darifran med fortskaffningsmedlet lyxbuss/ fartyg till on Langkawi. Med en supertrevlig speedboat gled vi likt smor i en het stekpanna upp till Thailandska on Koh Lipe och darifran med en sjukt seg kryssning till Phi Phi Islands. Ny battur i det langsammare slaget in till fastlandet och Ao Nang innan vi tog oss med hjalp av minibuss, buss, minibuss igen, taxi och en sjukt seg bat till Koh Phangan dar vi tillbringat senaste veckan. Vi har faktist hunnit med att dra vidare till grannon Koh Tao ocksa med hjalp av en overfull skabbbat. Men nu lagger vi fokus pa att fortalja om vara bravader pa Koh Phagnan..
(For alla som inte ar lika smarta som Didrik EKENGER (wft!!) kop en kartbok och studera kartan sa far ni annu battre koll!)

Koh Phagnan ar kant som en riktig partyo och framfor allt for sina Fullmoon partys. Varje fullmane lockas med andra ord i runda slangar 30 000 manniskor som dricker sprit ur plasthinkar och dansar pa stranden fran klockan 22.00 till cirkus klockan 08.00 pa morgonen. Innan detta skadespel skulle utspelas hade vi 5 dygn att forvalta sa vi borjade med att skaffa oss en rikitgt kanonboende pa Friendly Bungalows. Rymliga nyrenoverade rum med ac, varmvatten, skona sangar, tv, pool osv. Vi lyckades aven reservera ett rum till Dalamaffian som flyttade in som grannar. Dom forsta 2 dagarna flot pa fint med diverse strandbesok och poolbesok. Vid poolen traffades aven dom tva skumma filurerna Adde och Cragge upp. En jobbig otack sydafrikan och en blekfet tevlig skotte som skulle forfolja oss resten av veckan. Vi motte aven upp Oslo/Lkpg figuren Rosen och hans bundsforvanter.

Framat eftermiddagen pa dag 3 hyrdes mopeder in och utforskning av on utlystes. Jerry och Robin som dagen innan redan vart ute och rekat laget tog taten pa en fin fin tur med bergsbestigningar och elefantbeskadning som gemensamma favoriter. Plus att det ar javligt skoj att kora skoter! Efter mopedturen borjade folk sjukna in i nan form av epedemi. Det spekulerades valdsamt hur dessa sjukdomar uppstatt da faktist alla i ganget utan Bjorn lyckades sjukna in under dom narmaste dagarna men gatan ar fortfarande olost. Daliga olsinnen, dalig mat, for mycket ciggaretter, for lite somn, for mycket somn, feber, vinterkraksjuka ja vi spekulerade mycket...

Sa med minst 2 personer i sjukbadden var det blandade gang som rorde sig ut i nattlivet dom sista kvallarna. Pa sjalvaste fullmoonaftonen lag alla damerna dackade i nan form av magsjuka men vi repade mod av gav oss ut i natten. Motte upp Rosens och hans ekipage och tillsammans hade vi en kanonkvall. For att namna nagra axplock av kvallens handelser sa kan vi konstatera att Robin at kaviarmackor, Jerry dok genom brinnande ringar och Bjorn vann en hatt i en nintendo wii tavling. Med andra ord en riktigt bra kvall!

Dagen efter var det lite latt betongkeps och en aterhamtningsdag utlystes innan vi under Torsdagen tog oss vidare till on Koh Tao dar vi nu precis avnjutit en legandarisk Chopper Sandwich pa den gemytliga restaurangen Choppers. For att ge er en liten hint om vad som utspelar sig har kan vi namna att Robin och Bjorn sitter i skolbanken och pa sondag kvall kommer en kand skansk dvarg upptrada pa stranden. Sa hall till godo och pa aterseende!

Kommentarer
Postat av: britta

haha. mkt resor första tiden ser jag ass... men verkar som ni repar av alla trevliga ställen (tittat lite karta).

Gillar de olika händelserna vid full moon partyt...eldhoppningen, hattvinsten och..ehh..kaviarmackan? bra svensk kvalite hoppas ja! Trevligt med de exotiska djuren ni fått se, tex elefant. Själv såg jag just en duvhök (som pappa sa att den hette). skabbig rofågel iaf.

2009-02-13 @ 16:45:52
URL: http://brittaspjut.webblogg.se/
Postat av: emme

jag har skådat ett dussin änder vid stångån. men som sagt, mycket exotisk plats verkar det som!! sverige menar jag ju då såklart. och robin och björn, se upp för kallsupar nu!

2009-02-15 @ 16:59:27
URL: http://nennedottir.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0