Hajfenor & Brödratro..

Tiden gar tydligen fort nar man har roligt och det kanns som det var ett javla tag sen senaste inlagget. Kanns som vi har hur mycket som helst att beratta men som vanligt tryter orken och viljan att skriva en uppsats. Men har kommer iallafall ett svettigt forsok med en liten uppdatering om senaste tidens bravader.

Forra onsdagen tog vi vart pick och pack och lamnade Malaysia och Langkawi bakom oss. Med vaskorna packade med tax free whiskey for 25 kronor flaskan hoppade vi ombord pa en speedboat och drog vidare mot Thailand och on Koh Lipe. Denna gang hade vi lite battre flyt med resan och det var skitgott och aka snabb bat med vinden i haret. Val framme lyckades vi efter en svettig promenad hitta boende i djungeln mitt pa on. Ett trevligt litet krypin vars badrum saknade tak. Men sa har i efterhand var det ganska mysigt att sitta och lagga en kabel under en stjarnklar himmel!

Koh Lipe var en riktig paradis o med kanonvatten, bra strand, valsmakande foda, goda drycker och bra stammning. Dagarna har spenderats pa stranden med riktiga super soljas, lite snorkling, freesbee kastning och strandtennis spelande. Under snorklingen lyckades vi hitta Nemo och Bjorn skramde ovriga badare med sin hajlika puckel pa ryggen. Kvallarna har avnjutits pa lite olika restauranger/barer och det tog inte manga timmar for vara sinnen att fa smak for det Thailandska olet Chang. I Torsdags hade vi en riktig kanonkvall och framat smatimmarna satt vi ett glatt gang pa 10-15 pers och skralade pa stranden. Jerry lirade bongos, Bjorn gitarr och Hunden Buster satt som vanligt brevid Robin. Dagen efter konstaterade vi ocksa att man inte ska fyllekaka ris och sas med handerna!

Efter fem dagar pa Koh Lipe slangde vi in handuken och hoppade pa en 9 timmars batresa norrut mot Phi Phi Islands. Val i hamn hittade vi aterigen en trevlig liten hydda att bosatta oss i och vi borjade forbereda oss far nagra dagar med ganska vilt festande. Forsta kvallen motte vi upp den okanda Dalamaffian bestaende av vara oslo vanner Linnet, Josse, Anna, Jenny och Emmy. Tillsammans med damerna har vi nu under 3 dagar: Atit mat pa samma restaurang varje dag, hangt pa stranden, kopt fula saronger, haft grymma freesbee sessions, solat, badat, druckit buckets (sprit i plasthink), garvat at det suspekta Italienska badmodet, bestigit berg, dansat, stagedivat, svettats kopiosa mangder, lyssnat pa grymt rockband, blivit religosa, njutit av utsikter, druckit annu mera buckets, atit for manga majskolvar, garvat och bara haft det skitbra!

Idag Onsdag har vi varit ute pa battur och beskadat den mytomspunna Maya Beach beachen dar filmen The Beach spelades in. Batturen var en riktig hojdare och vi puttrade runt i ett underbart landskap. Stannade till och drog lite snabb snorkling, klattrade upp pa ett berg och drog ett 18 meters hopp ner i vattnet (lite annat an femman i simhallen) och bara njot av den fina naturen. Nar vi var pa the beach beachen hordes plotsligt "va fan are Bjorna Palm som star dar" och den gamla vikingstad raven Magnus Goransson star och spanner sig i vattenbrynet. Sjukt liten varld tydligen!

Nu vankas det avskedsmiddag med damerna och imorrn sticker vi till fastlandet. Krabi med omnejd ska besokas och det kanns som vara kroppar och sjalar behover lite rehab. Mangder av bilder finns pa lager och inom en snar framtid kommer dom att laggas upp har. Om ni inte orkar vanta kan ni kika in pa damernas blogg dar det finns lite bilder.
Ha det gott sa hors vi snart igen!

Kommentarer
Postat av: Britta

låter som ni är med om en hel del äventyr asså!! verkar vara en hit att dricka ur hinkar samt kasta fresbee! fint me gamla vikingstad kändisar också, haha. har för mig du mötte en sist också nalle?

ps. varför är jag alltid först med att kommentera? stalker tydligen.

2009-01-28 @ 17:24:36
URL: http://brittaspjut.webblogg.se/
Postat av: Pajen

Tjena Homos...



Jävligt kul läsning att hela Oslo ligan sitter sammlad ute på Phi Phi o skrålar medans vi andra är lämnade i skiten, brottas med snålblåst o blask hör ju till vardagen här...

Sug i er o hälsa Dalamaffian oxå...



O britta, grabba har inte så många vänner förstår du, typ ingen som bryr sig... så vi får stötta dom bäst vi kan...haha

2009-01-28 @ 22:48:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0