Fullt Hus & Övermod..

Då var vi 3 pers på 25 kvadrat då. Trångt o mysigt, tvätt och diskberget växer medans en suspekt doft av drängkammare sprider sig likt en löpeld. Men vi gillart. Gött ha dig här Baazz!

 

Veckan har flutit på likt klarälven annars. Mycket jobb och mycket träning. Har börjat 2 om nätterna och tjänat in lite goa natt tillägg. Sen efter avklarade jobbpass har vi begett oss till friskis & svettis för att brottas med lite vikter. Tror tydligen att vi är i toppform men där hugger vi i sten. Konditionen är väl ungefär lika bra som hos gamla Vikingstad profilen Muffin, men det blir väl bättre förhoppningsvis…

 

Nu tog visst tröttheten över så för en gångs skull blir det ett kort inlägg. Kan bli och somna in till Jönssonligan. Vi säger som Sickan: "Finska sämskskinn är det sämskaste som finsk!"


Dagens Låt: Mick Jagger - God gave me everything. Förjävla trevlig bit!

 


Tillökning & Motion..

Vi har sagt det förut och vi säger det igen. Nu är det dags att väcka liv i bloggfan igen. Dags för försök 38..

 

Sommaren har flugit förbi likt en grävling på steroider och nu hoppas vi på lite Brittsommar! Diverse festivaler har besökts, det har jobbats, solats, badats, ölats och livsnjutits. Bra sommar helt enkelt! Men nu blickar vi framåt mot hösten och alla dess upptåg!

 

Vi känner att det är dags att ta tag i saker och ting så vi började i Torsdags. Knallade ner till Friskis & Svettis där 2 fina gymkort inhandlades. Lite pensionärsvarning på valet av gym men det ligger nära och är billigt. Gick ut stenhårt första passet och en träningsvärk som inte är av denna värd plågar nu våra späda kroppar. Men det ger sig väl med tiden. Så nu är det hårdträning fram till jul och förhoppningsvis slipper vi stå och gömma oss i vassen på resan!

 

Nån form av storstädning genomfördes idag. Kök och toalett skrubbades kliniskt rena och det har dammats och fixats och donats. Ett tvättberg bestående av ca 7 fulla ikea påsar ska även tvättas upp under veckan. Mest brist är det på sängkläder så Björn sover numera i sovsäck!

 

Värt att nämna är att våra gamla vapendragare från Linköping på väg till Norska hufvudstaden. Först ut är Baazz som flyttar in i våran rymliga lägenhet imorrn Måndag. Om ytterligare några veckor styr även Grann, Slim, Pajen och Kilen (Didrik) skutan mot Oslo. Härligt med lite förstärkning!

 

Veckans snyggaste: Björns träningskläder. Urtvättad T-shirt med bästföredatum runt 1989, slutade strax under naveln. Förkorta gamla vsk shorts som mer liknar en kjol och slutar i höjd med ljumskarna. Fick visst lite konstiga blickar av övriga motionärer…


RSS 2.0