Parkjäs & Nackskott

Jaha då gör vi ett försök att väcka liket och få fart på bloggen igen. Diverse påtryckningar har gett lite ångest så nu jävlar kör vi igen. Nu var det ju ett tag sen vi skrev och den utlovade mastodont uppdateringen känns lite för tung. Alldeles för mycket att skriva så vi börjar om på ny kula helt enkelt..


Den efterlängtade våren har tydligen infunnit sig på allvar och Oslos parker har i dagarna våldgästats. Efter jobbet i Måndags drog vi upp till Vigelandsparken eller Frognerparken som den också kallas. Agerade Japanska turister ett tag och vandrade runt och knäppte ett par bilder på alla sjuka nakna statyer som är lite utav parkens adelsmärke. Dom ljuva vårvindarna smekte vår dåliga hy och gräsmattan belägrades. Slängde av oss plaggen och intog pressposition med våra välbyggda, bara, likbleka överkroppar. Ganska slitna efter förra veckans slutspelshets gick vi på däck och tog en go 3 timmars lur. Vaknade upp och märkte att parken var fullsatt. Folk överallt och det skålades, bollar flög runt i luften, hundar rastades och det var ett härligt parkliv helt enkelt..

  


 

Efter Tisdagens 04.00-13.00 pass i gruvan svängde vi förbi affärn på vägen hem. Där inhandlades 4 engångsgrillar, 1 packe korv som mer liknade uppsvullna kroppsdelar, korvbröd, 1 påse chips, 1 ask vindruvor och ett par gröna tuborg. Kvällen till ära skulle vårgudarna hyllas med grillning och samkväm i parken. Vid 17.00 tiden intogs Frognerparken och ett par timmar senare var vi ett glatt sällskap på ca 25 pers som bildade grillring i gröngräset. Med nästan hela Sverigekartan representerad, folk från Blekinge ända upp till Umeå brassades grillarna på och röken låg tät som dimman i Lützen 1632. Fega som vi är vågade vi oss inte på våra skapelser till korvar men nya kollegan Erik bjöd på utsökta wienerkorvar som la sig som bomull i våra magsäckar. Efter maten minglades det flitigt på filtarna allt medans vi ackompanjerades av Frans gitarr och skönsång. Runt 21.00 tiden kastade solen in handuken och likaså många grilldeltagare. Vi höll dock fanan högt och stannade i ett par timmar till. En riktigt go kväll i vårvädret!


 

 Under Onsdagens makeup innan jobbet lyckades Jerry med konststycket att få ett nackskott. Nån form av underlig rörelse i kombination med dålig uppbackning av kuddar och lite drag ledde till att Jerry blev stel som ett kylskåp. En dunderkur bestående av tigerbalsam och nått smärtstillande preparat vid namn Paracet inhandlades och idag fredag börjar rörligheten komma tillbaka..


Vi har missat att uppmärksamma lite födelsedagar. Först ut Jerrys mor Britt-Marie som fyllt 51 den 4 april. Björns syster Anna klev in på år 25 den 8 april och sist men inte minst; Bert som blev 23 den 22 April. Stort grattis till er alla!


 

 


 

I stundande vårtider slänger vi upp en liten vårdikt:  "En blomma ack så arm, dock med en färg ack så varm." Björns far Stig visar prov på att han diktar i klass med Rudolf Andersson.


Vill även passa på att tacka alla grabbar med Stinsen, Dälje, Rockstjärnan, Botcha the Beast, Kråkan och Godtemplarn i spetsen för en grym finalvecka! Synd bara att Cluben inte kunde ro i hamn. Fan!


Sveriges Sämsta Blogg..

Vi är så jävla dåliga på att skriva.. Men håll ut. Uppdateringar a la grande är på ingång..


RSS 2.0