Pallkross & Wäkor..

Dramatik i gruvan! Här följer en incidentrapport:


Varje morgon när  varorna kommer till ikea så anländer dom nere i källarn. Jävligt osmidigt system som gör att en kass hiss måste användas för att skicka upp varorna till första och andra våningen. (Hissjäveln är dessutom sjukt dyr, bra investering!)När varorna väl är upphissade rullas dom ut på nån form av rullband som fungerar sådär. Varje dag är det nått som strular. Antingen blir det blir stopp eller så funkar skiten inte helt enkelt. Jerry brukar i alla fall få äran att lasta av pallar från detta klåpiga band. Så även i morse. Idag strulade dock bandet mer än vanligt. Så vid 06.00 tiden när Jerry precis hade lastat av en pall och stod och skrev till vilken avdelning den skulle var olyckan framme. Det kompetenta rullbandet fortsatte tydligen att mata ut pallar och Jerry som stod med ryggen emot fick plötsligt en pall med Motto tallrikar över sig. Ca 600 kg porslin som tryckte Jerrys huvud mot pallen framför. Smärta, svullnad, näsblod, skrapsår på hals och kind uppstod. Bra smäll! Chockade kollegor slängde Jerry in i en taxi och destination akuten utlystes. Väl på sjukan konstaterade en förslappad, sömndrucken läkare efter viss beröring att det inte var nån fara på taket. Lyx taxi hem och en härlig blåklocka att vänta. Bra dag på jobbet!


 

Här kommer en paint illustration av olyckan på värsta Britta manér: 

Som plåster på såren har 4 ljuvliga räkmackor tryckts och sköljts med 2 kalla Heineken. Sen passar vi även  på att gratulera Jerry som fyllde 24 år i onsdags. Grattis!
     

Sen har även en mängd födelsedagsbarn fallit i glömska. Först ut Björns moder Els-Marie tätt följt av Jerrys fader Roger, sen var det dags för Dellamare och sist men fan inte kortast Stinsen. Stort grattis till er alla!!

Semester, Fred & Kärlek..

Jaha ja då var man tillbaka i skiten igen. Två veckors semester sprang förbi likt ett skenande X2000 och nu sitter man här i Norska hufvudstaden igen. Här följer en kortare redovisning av la semestré!


Björn startade upp med ett besök på Where the Action is i Stockholm. Ögade och Örade band såsom Johnossi, The Hives, Mando Diao, Dirty Pretty Things, Queens of the Stone age, The Hellacopters och sist men inte minst Foo Fighters. En skön weekend I hufvudstaden med Wasa Bröds förlorade söner. Tack boys!


 

Hemma i Linköping har allt varit sig likt. Platens levererar, Snabbmaten är Sveriges bästa, Mörners är lika trevligt som vanligt, Calle Cola och D tofflar, Godtemplarn super tänderna i bitar, Botcha bangar aldrig och Dellamare spyr galla över att Espresso House har öppnat upp på Trädgårdstorget. Det som inte är sig likt är att våra vapendragare Baazz och Pajen har återvänt efter deras korståg på andra sidan klotet. Jävligt gött o se era nunor igen gubbar!


Mid sommar firades av ute på en naturskön Östgöta slätt. Baazz, Jerry och Björn gav sig av i Rogers 740 och det var den eminenta bilen som blev aftonens signum. Efter diverse Hallands Fläder, Grillning, Oves Sill och Potatissallad, Påskdanser runt stången, Gitarrspel och en helt ok afton belägrades bilen. Efterfest och sovning stod på schemat. Först lite kvällsvickning i form av en svettig ost, gräddfil, gurka och rumstempererade Dennis hot dogs. Dagen efter vaknade 3 slitna herrar upp i ångorna av århundradets värsta bakfyllefisar, avslagen lager, dålig korv, jäst ost o sur gräddfil. Glad Mid sommar!


 

Sen var det dags för en tur upp till Dalarna. Först två härliga dagar hemma hos Dalamaffian där vi fick oslagbar sightseeing, bjöds på utsökta köttbullar och stadiga frukostar, träffade trevliga päron, rodde båt, njöt av sällskapet och bara skaffade oss ro i våra slitna själar. Tack flickor!


Sen Peace and Love. Veikko ärade oss att sällskapa och tillsammans var vi oslagbara. Nyckelord som Woxen Wunt i Anders husbil, Blänken i läppar, Bra grannar, Camp Suuurf Balle, Paper planes dansen, Kebabsvin, Brysselsteg, Frukost med Herr Ågren, 100 höjdare, Mötesplats Herr Gåman, Jim Beam, Max vattenklosett, Tjo faderittan Langos och en jävla massa bra band sammanfattar årets upplaga av Peace And Love som grym! Tack att träffas! Bra semester!


 

Drag igång en gammal klassiker med i form av Veckans Citat:

"-En Azteka med barnskinka tack!"

Jenny försöker beställa en barn azteka utan skinka på Gagnefs pizzeria. Bra jobbat!


RSS 2.0