Skabbråttor & Ljus i tunneln..

För att ta oss till jobbet varje natt så åker vi ju buss. Vid 02.30 inatt när vi satt och väntade blev vi utsatta för en väldigt traumatisk upplevelse...

Busshållsplatsen som är belägen vid roten av kung Haralds pampiga slott har en riktigt lummig trädgård. En natt i veckan är det nån form av bevattningssystem som drar igång och skänker lite väta till den vildvuxna floran. Denna väta sätter även fart på världens 2:a äckligaste djur (igelkott överlägsen 1:a), Råttjävlar!! Så inatt när vi satt och försökte hålla oss vakna var det ett sjujävla prassel i buskagen bakom oss. Några meter bort skymtade Björn hur något som liknade muterade kattungar hoppade upp och ner från den en meter höga muren. Nån halvmeter bort sitter även en liten kattunge och slickar sig runt munnen. Det gick ganska snabbt upp för oss att dessa kattungar var feta äckliga skabbråttor. Hur många som helst och så jävla äckliga. Dessa skapelser borde komma upp på världsnaturfondens lista för djur som bör utrotas. Fy fan!!

Men men nog om detta. VI har ju faktiskt lite glada nyheter också! Under bakfyllan igår slog vi slag i saken och bokade oss en resa mot solen. Så på självaste nyårsdagen klockan 10.10 kommer vi befinna oss på ett plan som via Frankfurt och Hong Kong kommer ta oss till den lilla pittoreska ön Bali.
Känn på den!!!

Ninjagrepp & Johnossi..

Faller tydligen tillbaka i gamla mönster med dåliga uppdateringar. Föregående veckoslut har varit grymt händelserikt så här kommer ett litet axplock..

Förra Onsdagen begav sig Björn hem mot Linköping. En väldigt spontan blixtvisit för att stilla diverse behov som att träffa familjen, vänner, se på Cluben och lyssna på Nine. Familjen träffades, vänner träffades, Cluben vann och Nine levererade som vanligt.. Gött!

Fredag och storfrämmande från Östersund var utlovat. Kärt barn har många namn och vid 12.30 rullade Juvelen, Smörgås-Jesus, Strutmannen, Blötröven, Blöjkalsongsmannen, Centralstationsmannen eller som vi oftast kallar honom Veikko, in på Oslo Sentral. Planen för kvällen var lite enklare alkoholförtäring och att spela spel. Med sig i bagaget hade dock Veikko fått med sig sina två vänner Jack och Morgan. Dessa 2 dracks flitigt upp och vid 20.00 snåret när en förrymd Per-Anders tittade förbi med en butelj Famous började det gå utför för somliga. Framåt 23.00 hugget tog sig iallafall dom två som överlevde spelkvällen sig ut i nattvimmlet. Veikko och Björn tog sig till Garage och svingade en bägare med Anders. Drog sedan vidare mot Yatzi och här bestämde sig Veikko för att på egen hand utforska den Norska hufvudstaden. Favorit platsen utnämndes senare till Centralstationen… Haha!

Många fina citat har levererats under helgen. Här kommer ett: ”I did a silent rape”
Björn förklarade för en Australiensk gosse att han gjorde en tyst rap.

Lördag och dags för nya tag. En middag på eminenta Thairestaurangen Yayas var inplanerad vid 4 snåret. Förjävla gött käk sköljdes ner med några ljuvliga Chang och efter maten var det dags att ge oss av mot Majorstuen för lite förfest med Erik och co. På vägen dit möttes vi när vi rundade ett hörn av en vit, gul, skitig stjärt. En skäggig uteliggare stod på huk och uträttade sina behov. Nu pratar vi inte om en enkel vallning av kobran utan om nummer två! Precis i ögonblicket vi passerade var det dags för torkning. Vi har tidigare diskuterat torkningstekninker som Bollen och Viket. Nu fick vi lära oss nått nytt. Ninjagreppet. Med andra ord, spänd handflata, inget papper, en resolut åktur för sidan av handen genom dalen och sen kleta av avföringen med handen mot asfalten. Mysig kille!

Efter bajschocken började vi i alla fall sakta men säkert komma in i matchen. Klockan 21.00 klev vi tillsammans med Pirren mot Rockefeller för kvällens main event, Johnossi. Intog position nära scenen och våra vänner John och Ossi rev av en förjävla bra spelning. Bäst röj var det nog till Execution song och sjukt svettiga och nöjda gav vi oss efter konserten ut i Oslos nattliv. En kvick törstsläckare på Cafe Sör innan Devilles blev kvällens slutdestination. Björn hitta en käpp, Baazz snubblade på sig själv, Veikko drack och Jerry gjorde en Jerry. Skålade sönder glas. Bästa kvällen på väldigt länge.

Söndag och riktigt skönt Brittsommar väder. Vädret avskräckte dock så istället blev inomhusaktivitet i form av dunderjäs. En varsin bakfyllekasse med varierande innehåll, sushi, pasta alfredo och en massa tv, serier o film underhöll oss hela dagen.

Här kommer ett citat till: "jag uppskattar att dricka när jag är törstig, typ cola o sådär.."
Baazz var törstig.

Vi passar även på att gratulera Karlberg som fyllde 24 den 23e. Ha den äran!Linslöss..

Storasyster Annas arbetskamrat på lungan hade falksyn och uppmärksammade denna bild i nån medlemstidning för Coop.. Fint och sätta lite avtryck efter sommarens festivalturné...


Rasse-Lasse & Dekorerad Hud..

Torsdag kväll förra veckan fick vi celebert besök utav Jerrys bror Robin och hans vapendragare Anton. Lite lätt turbulens uppstod när vi skulle tränga in fem brådmogna män i vårt oerhört rymliga skyffe. Med hjälp av lite bäddmadrasser på golvet och diverse extrasängar gick det iallafall vägen..

 

Fredagsaftonen var det skördetid för Jerrys födelsedagsgåva. 2 styck biljetter till Linköpingsbekantingen Lars Winnerbäck. Efter diverse pistolhot osv bjöds även köparen av gåvan (Björn) med på kvällens tillställning. Några enklare fördrinkar skulle förtäras i Anna och Amandas gemytliga lägenhet på Majorstuen så vi begav oss dit. Väl där dök även krysskollektivet upp i form av Sanna, Kire, Madde och John. Den lugnare fördrinken övergick ganska snabbt i nån form av spritfest där majoriteten av besökarna deltog. Efter någon timme var det sedan dags att på lätta portvinstår trippa ner mot Sentrum Scenen.

 

Väl framme utökades gänget av Baazz inbussade bättre hälft Susanne, Rosen och hans fästmö samt nyinflyttade Grann och Slim. Bra gäng! Efter lite Brandsta City Släckers skämt och mingel klev sedan Lasse på scenen. Öppnade svagt men jobbade sig in it och varvade gamla godingar med nya slagdängor. Efter cirkus en och en halv timme plus ett gäng trevliga extranummer tackade Lars för sig. Helt ok konsert och betyget blir 7 Nürnbergrättegångar av 10 möjliga.

Efter konsertkvällen har dagarna glidit vidare på en räkmacka. Under Lördagen hans det bland annat med: Nattjobb, Gammeldansk frukost, Restaurangbesök, Schackspel, En mängd tunnelbaneresor, En fin pubrunda mm.. Belåtna och slitna tog Robin och Anton ner skylten runt middagstid på Söndagen och satte sig på bussen hem mot Sverige igen. Kul att ha er här gubbar!

 

Sen har det jobbats, städats, tränats, ätits och sovit under inledningen av veckan. Klockan 14.00 i Onsdags däremot hade tydligen Björn bokat tid för tatuering. Tog med sig Baazz och hoppade på bussen mot Invictus Custom Tattooing. Tog position på sträckbänken och två och en halv timme senare var saken biff. En fin fin inristning av världens bästa band pryder numera Björns vänstra vad och den kliande ihopläkningsperioden har startat. Fan vad gött!

 

 


Mr Jäs & Ramadan..

Baazz första vecka avklarad. Efter att ha varit på nån form av semester i 10 månader förstår man att det tas en hel del jäs. Så här brukar en klassisk slacker dag se ut:

13.00 Väckning. Väcks av undertecknade som kommer hem från jobb + träning.
13.45 Frukost. Gärna Björns filmjölk. Dessert: Cigarett.
14.00 På med Tvn. Följer tydligen alla serier som går. Familjen Griffin, Simpsons, 2 och ett halvt man, Futurama, Kongen av Queens, That 70´s show, Våra värsta år, Melroce Place, Sunset beach, Rederiet, Varuhuset. Ja varenda jävla serie som går..
17.00 Byter ryggläget i sängen mott sittläge framför datorn. Skriver dit en rad i Cvt.
18.00 Tv.
19.00 Lunch. Gärna korv. Dessert: Cigarett.
19.30 Mer tv och ännu mer serier.
21.00 Jerry och Björn går och lägger sig. Dags för tvafton. Eventuellt ett par cigaretter på balkongen.
02.30 Skiftbyte. Undertecknade kliver ur slafarna för att ta sig till jobb. Baazz tar ner skylten och somnar in.

Såhär har det väl sett ut i det stora hela. Bortsett från lite sightseeing på stan och ett besök ute i Töyen för fixning av diverse skattekort osv.

Annars rullar det på i vanlig ordning med jobb osv. I Lördags hade vi nån form av grabbkväll. Startade upp vid 18.00 tiden och begav oss ner på Vika och besökte Per-Anders kusin Svante och kombo Christoffer. Drack dyr whiskey och sk. besk. Jävligt beskt var det. Anders sladdade nöjt in på sin nya hoj (äckligt snabb) och framåt 21.00 tiden drog sällskapet vidare mot Majorstuen och Pirrens skyffe. Där var signumet majssnacks, stenhårda high fives och fotbollsspel med vattenmelon. Kul! Innan byn gjordes stack vi ner på The Broker där Pirren arbetar och titulerar sig som kock. Stolt drog han med oss in i köket och visade upp faciliteterna. Främst skafferiet. Där bjöds det på daim och trevliga dessert bakverk. Jäkligt gött och redo för stan drog vi till The Villa innan kvällen avslutades på Café Sör. Bra kväll!

I måndags var det dags för 80% av våra kollegor att kliva in i det spännande äventyret Ramadan. Diverse bönmöten hålls mellan lagerhyllorna och ett skönt lugn har infunnit sig i restaurangen. Ställde kollegan och Islam utövaren Omar mot väggen och frågade vad det skulle vara bra för. Fick lite luddiga svar och mummel om att det bara finns en gud och att Mohammed är hans profet.. Det är visst Allah som gör gräset grönt också. Tack för infon!

På fredag är det dags för Jerry att inkassera sin födelsedagsgåva från Björn. Konsertbiljett till självaste Rasse- Lasse (Winnerbäck). Besök väntas i form av Jerrys bror och Anton och som det ser ut nu är vi ett sjujävla gäng som ska gå och öga och öra Lars.

Dagens Låt: Radiohead – Bodysnatchers. 2.07 in i låten smäller det till. Håll till godo!

RSS 2.0