Mr Jäs & Ramadan..

Baazz första vecka avklarad. Efter att ha varit på nån form av semester i 10 månader förstår man att det tas en hel del jäs. Så här brukar en klassisk slacker dag se ut:

13.00 Väckning. Väcks av undertecknade som kommer hem från jobb + träning.
13.45 Frukost. Gärna Björns filmjölk. Dessert: Cigarett.
14.00 På med Tvn. Följer tydligen alla serier som går. Familjen Griffin, Simpsons, 2 och ett halvt man, Futurama, Kongen av Queens, That 70´s show, Våra värsta år, Melroce Place, Sunset beach, Rederiet, Varuhuset. Ja varenda jävla serie som går..
17.00 Byter ryggläget i sängen mott sittläge framför datorn. Skriver dit en rad i Cvt.
18.00 Tv.
19.00 Lunch. Gärna korv. Dessert: Cigarett.
19.30 Mer tv och ännu mer serier.
21.00 Jerry och Björn går och lägger sig. Dags för tvafton. Eventuellt ett par cigaretter på balkongen.
02.30 Skiftbyte. Undertecknade kliver ur slafarna för att ta sig till jobb. Baazz tar ner skylten och somnar in.

Såhär har det väl sett ut i det stora hela. Bortsett från lite sightseeing på stan och ett besök ute i Töyen för fixning av diverse skattekort osv.

Annars rullar det på i vanlig ordning med jobb osv. I Lördags hade vi nån form av grabbkväll. Startade upp vid 18.00 tiden och begav oss ner på Vika och besökte Per-Anders kusin Svante och kombo Christoffer. Drack dyr whiskey och sk. besk. Jävligt beskt var det. Anders sladdade nöjt in på sin nya hoj (äckligt snabb) och framåt 21.00 tiden drog sällskapet vidare mot Majorstuen och Pirrens skyffe. Där var signumet majssnacks, stenhårda high fives och fotbollsspel med vattenmelon. Kul! Innan byn gjordes stack vi ner på The Broker där Pirren arbetar och titulerar sig som kock. Stolt drog han med oss in i köket och visade upp faciliteterna. Främst skafferiet. Där bjöds det på daim och trevliga dessert bakverk. Jäkligt gött och redo för stan drog vi till The Villa innan kvällen avslutades på Café Sör. Bra kväll!

I måndags var det dags för 80% av våra kollegor att kliva in i det spännande äventyret Ramadan. Diverse bönmöten hålls mellan lagerhyllorna och ett skönt lugn har infunnit sig i restaurangen. Ställde kollegan och Islam utövaren Omar mot väggen och frågade vad det skulle vara bra för. Fick lite luddiga svar och mummel om att det bara finns en gud och att Mohammed är hans profet.. Det är visst Allah som gör gräset grönt också. Tack för infon!

På fredag är det dags för Jerry att inkassera sin födelsedagsgåva från Björn. Konsertbiljett till självaste Rasse- Lasse (Winnerbäck). Besök väntas i form av Jerrys bror och Anton och som det ser ut nu är vi ett sjujävla gäng som ska gå och öga och öra Lars.

Dagens Låt: Radiohead – Bodysnatchers. 2.07 in i låten smäller det till. Håll till godo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0