Ninjagrepp & Johnossi..

Faller tydligen tillbaka i gamla mönster med dåliga uppdateringar. Föregående veckoslut har varit grymt händelserikt så här kommer ett litet axplock..

Förra Onsdagen begav sig Björn hem mot Linköping. En väldigt spontan blixtvisit för att stilla diverse behov som att träffa familjen, vänner, se på Cluben och lyssna på Nine. Familjen träffades, vänner träffades, Cluben vann och Nine levererade som vanligt.. Gött!

Fredag och storfrämmande från Östersund var utlovat. Kärt barn har många namn och vid 12.30 rullade Juvelen, Smörgås-Jesus, Strutmannen, Blötröven, Blöjkalsongsmannen, Centralstationsmannen eller som vi oftast kallar honom Veikko, in på Oslo Sentral. Planen för kvällen var lite enklare alkoholförtäring och att spela spel. Med sig i bagaget hade dock Veikko fått med sig sina två vänner Jack och Morgan. Dessa 2 dracks flitigt upp och vid 20.00 snåret när en förrymd Per-Anders tittade förbi med en butelj Famous började det gå utför för somliga. Framåt 23.00 hugget tog sig iallafall dom två som överlevde spelkvällen sig ut i nattvimmlet. Veikko och Björn tog sig till Garage och svingade en bägare med Anders. Drog sedan vidare mot Yatzi och här bestämde sig Veikko för att på egen hand utforska den Norska hufvudstaden. Favorit platsen utnämndes senare till Centralstationen… Haha!

Många fina citat har levererats under helgen. Här kommer ett: ”I did a silent rape”
Björn förklarade för en Australiensk gosse att han gjorde en tyst rap.

Lördag och dags för nya tag. En middag på eminenta Thairestaurangen Yayas var inplanerad vid 4 snåret. Förjävla gött käk sköljdes ner med några ljuvliga Chang och efter maten var det dags att ge oss av mot Majorstuen för lite förfest med Erik och co. På vägen dit möttes vi när vi rundade ett hörn av en vit, gul, skitig stjärt. En skäggig uteliggare stod på huk och uträttade sina behov. Nu pratar vi inte om en enkel vallning av kobran utan om nummer två! Precis i ögonblicket vi passerade var det dags för torkning. Vi har tidigare diskuterat torkningstekninker som Bollen och Viket. Nu fick vi lära oss nått nytt. Ninjagreppet. Med andra ord, spänd handflata, inget papper, en resolut åktur för sidan av handen genom dalen och sen kleta av avföringen med handen mot asfalten. Mysig kille!

Efter bajschocken började vi i alla fall sakta men säkert komma in i matchen. Klockan 21.00 klev vi tillsammans med Pirren mot Rockefeller för kvällens main event, Johnossi. Intog position nära scenen och våra vänner John och Ossi rev av en förjävla bra spelning. Bäst röj var det nog till Execution song och sjukt svettiga och nöjda gav vi oss efter konserten ut i Oslos nattliv. En kvick törstsläckare på Cafe Sör innan Devilles blev kvällens slutdestination. Björn hitta en käpp, Baazz snubblade på sig själv, Veikko drack och Jerry gjorde en Jerry. Skålade sönder glas. Bästa kvällen på väldigt länge.

Söndag och riktigt skönt Brittsommar väder. Vädret avskräckte dock så istället blev inomhusaktivitet i form av dunderjäs. En varsin bakfyllekasse med varierande innehåll, sushi, pasta alfredo och en massa tv, serier o film underhöll oss hela dagen.

Här kommer ett citat till: "jag uppskattar att dricka när jag är törstig, typ cola o sådär.."
Baazz var törstig.

Vi passar även på att gratulera Karlberg som fyllde 24 den 23e. Ha den äran!Kommentarer
Postat av: britta

hahahah fint ninjagrepp asså!! sitter och gravar högt, också väldigt äcklad av händelsen!

fin me johnossi annars! äckligt avisTack för senast BP, och gjert, ta det lugnt med glasen för fa-an

2008-09-25 @ 19:45:59
URL: http://brittaspjut.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0