Pallkross & Wäkor..

Dramatik i gruvan! Här följer en incidentrapport:


Varje morgon när  varorna kommer till ikea så anländer dom nere i källarn. Jävligt osmidigt system som gör att en kass hiss måste användas för att skicka upp varorna till första och andra våningen. (Hissjäveln är dessutom sjukt dyr, bra investering!)När varorna väl är upphissade rullas dom ut på nån form av rullband som fungerar sådär. Varje dag är det nått som strular. Antingen blir det blir stopp eller så funkar skiten inte helt enkelt. Jerry brukar i alla fall få äran att lasta av pallar från detta klåpiga band. Så även i morse. Idag strulade dock bandet mer än vanligt. Så vid 06.00 tiden när Jerry precis hade lastat av en pall och stod och skrev till vilken avdelning den skulle var olyckan framme. Det kompetenta rullbandet fortsatte tydligen att mata ut pallar och Jerry som stod med ryggen emot fick plötsligt en pall med Motto tallrikar över sig. Ca 600 kg porslin som tryckte Jerrys huvud mot pallen framför. Smärta, svullnad, näsblod, skrapsår på hals och kind uppstod. Bra smäll! Chockade kollegor slängde Jerry in i en taxi och destination akuten utlystes. Väl på sjukan konstaterade en förslappad, sömndrucken läkare efter viss beröring att det inte var nån fara på taket. Lyx taxi hem och en härlig blåklocka att vänta. Bra dag på jobbet!


 

Här kommer en paint illustration av olyckan på värsta Britta manér: 

Som plåster på såren har 4 ljuvliga räkmackor tryckts och sköljts med 2 kalla Heineken. Sen passar vi även  på att gratulera Jerry som fyllde 24 år i onsdags. Grattis!
     

Sen har även en mängd födelsedagsbarn fallit i glömska. Först ut Björns moder Els-Marie tätt följt av Jerrys fader Roger, sen var det dags för Dellamare och sist men fan inte kortast Stinsen. Stort grattis till er alla!!

Kommentarer
Postat av: britta

vilken tur att gjertets skalle klarade 600 kg alltså!! gillar bilden när han går ut ur bilden, samt paint bilden! förjävla snyggt!

2008-07-18 @ 17:02:28
URL: http://brittaspjut.webblogg.se/
Postat av: Dellamare

Tackar tackar!

2008-07-18 @ 17:51:17
Postat av: Lisa

Björn- Nu är biffen fixad! Och jag hoppas du tar hand om Jerry nu då det är syndast om han.

2008-07-20 @ 01:07:33
URL: http://lisenfisens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0