23 år och luktar kiss..

3 arbetsdagar avklarade och vi har båda fått bekänna färg.. Övertid 2 dagar var och det ser ut som det kommer mer av den varan. Jerry är tydligen grymmast i hela huset på att fylla på varor och får idel beröm och klappar på sina späda axlar. Vi skrev båda på våra kontrakt idag och har lyckats smöra till oss en timlön på cirkus 145 norska i timmen.. Så nu är det bara att tacka ja till allt jobb som erbjuds så vi får in lite stålars. Jerry jobbar extra inatt och Björn kör extra på sovrum imorrn osv... Nog om jobb.. Det vankas ju faktist helg här nu!!

Vad som händer under helgen är dock helt klart oklart. Fått diverse erbjudanden om festliga tillställningar men vi får väl se hur vi mår efter våra arbetspass.. Det börjar bli ganska tomt i våra portmonäer också så det är inte helt omöjligt att det blir en lugn hemmahelg för en gång skull.. Den som lever får se!

Gårdagens Hjälte: En enad jury har utnämnt Ankan som segrare. Hon agerade chaufför 05.45 på hennes lediga dag samt att hon levererade ett utsökt potatismos som inte gick av för hackor. Tack Ankan!

Kommentarer
Postat av: britta

bra val av rubrik!!

2008-01-18 @ 21:43:33
URL: http://brittaspjut.webblogg.se
Postat av: Lisa

TJÄÄÄÄÄÄÄÄÄNA LADS!

Haaaaaaaaaaaaaahahahha, underbart härligt, vuxet med en blogg liksom!! Har läst ALLA inlägg och känner att jag fått en otroligt bra bild av era Norge-liv!
Hur går de med norskan då? Hört att det finns nynorsk och bokmål och att en av dom är mycket svårare att förstå än den andra? Har ni fått några festliga frågor? Själv kom man hem från Sydafrika igår (skryt) och är van vid 32 grader och inte 5! som det är i stockholm. SUG!

Det låter som ni har allt kirrat....bara samla in norrmännens pengar. BRA JOBB.

Ta hand om er, kram.

IKEA 4 life.

2008-01-19 @ 09:58:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0