Portugisiska bögar & Kaffe Latte..

Efter lördagens jobb togs ett hedersjäs hemma i soffan. Vi lyssnade på lite musik och drack ett par öl och stressade ner efter en hård arbetsvecka. Helt ovetande om var kvällen skulle sluta. Mobilen plingade plötsligt till och dalatöserna bjöd återigen in oss till Grünerløkka för lite samkväm. Vi tog oss in till byn via pendeltåget (grymt sköna stolar)och lyckades ännu en gång med konststycket att gå vilse. Efter en extra promenad på en sissodär 20 min var vi äntligen framme hos damerna. Blev snabbt väldigt förvånade när vi såg att dom lyckats få in soffan och att det luktade surt ägg i kylskåpet.


 

 Efter en snabbt avverkad förfest med vår nygamla vän, Grön Tuborg, så begav vi oss den här gången till ett nytt ställe vid namn Livingroom. Där dansades det flitigt, speciellt av två portugisiska bögar som tycktes tro att de var självaste Justin Timberlake.


Runt 03.00 tiden öppnade himlen upp sig och snöflingor stora som grillchips lade sig fort som ett täcke över staden. Ackompanjerade av en gatumusikant som tolkade Michael Jacksons Heal the world kastades det snöbollar, skänktes pengar till hemlösa, klättrades på statyer och åts pesto piroger på vår väg hem. Ännu en mycket lyckad afton!


Söndagarna är tydligen dom bästa i det här landet. Väldigt lugnt och avslappnat och en stor majoritet av invånarna är ute och söndagsflanerar Oslos gator och torg. Vi ville inte vara sämre och tog en promenad genom city och begav oss till det fashionabla Aker Brygge. Där intogs Café Olivia och hör och häpna, Björn drack sitt livs första kaffekopp. Rutinerat beställdes en dubbel kaffe latte. Solarium och kaffe, vad är det som händer!?  Josse (Gillar tydligen rosa polotröjor) sprang in på seven eleven och köpte kaffebröd och ute i den härliga vintersolen avnjöts kaffe latte och russinbullar utan russin insvepta i filtar. Väldigt trevligt.


 

   Imorrn eller inatt kanske man ska säga börjar vi jobba på riktigt. 04.00 ska det stämplas in och det är så här vi kommer jobba nu. 5 dagar i veckan 04.00 - 10.00. Vi har inte riktigt lagt upp nån strategi beträffande hur vi ska lägga upp det med sömn än. Ska man sova på dagarna eller ska man lägga sig och sova vid klockan 18? Vi får se hur vi mantlar det här..


Lördagens Citat: Jag är ung, men inte dum!
Skiftledaren Jenny språkar med en äldre upprörd kund på ikea.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0