Robusta handslag och Petflaskor..

Äckligt trötta efter nattjobb osv sovs det fram till 18.30 på lördagskvällen. Lärda av förra veckans misstag var ölen inhandlad sen tidigare. Ringnes och Odin på petflaska á 1.25 liter! Ljuvligt.. Dock gjordes en ny miss. Bussen slutar tydligen gå efter klockan 19.00 på lördagar så när vi begav oss ut i kylan o blåsten för att ta 20.13 bussen gick det sådär. Som tur var ställde Nassim upp och skjutsa oss till pendeltåget!
 
Väl i Oslo var det återigen dags för ett besök i stadsdelen Grünnerløkka. Denna afton var det Anna, Jenny, Linnea och Josse som agerade värdinnor. Även Emma och Solveig anslöt. Väldigt trevlig lägenhet med signumet speglar i stället för kakel i köket. Mycket tjusigt, och vilken rymd!


 

   Som sig bör dracks det rusdrycker i form av öl, vin och kvällen till ära även en flaska champagne. Det dracks, snackades skit, lyssnades på musik, minglades och vimmlades. Vid halv tolv tiden kläcktes den briljanta iden att hjälpa damerna att bära upp deras nya 3 sits soffa. Sagt och gjord, lite blod svett och tårar och soffan var efter en kvart uppe på 3e våningen. Pust! Dock en liten missräkning, soffan var tydligen för lång så den gick inte in i lägenheten. Surt sa räven..


Mycket trevlig förfest och klockan tickade på. Så sent som klockan 01.30 begav vi oss inåt byn för att slå klackarna i taket. Samma melodi som föregående helg och efter ett smärre lurendrejeri i garderoben (bra jobb Jenny) stod vi återigen på dansgolvet på The Villa..
Avnjöt vår första Norska pizza under söndagen. 100 spänn (ca 120 svenska) för en skapelse som liknade en belgisk våffla med ost. Inte direkt nån kulinarisk smakexplosion..


Fick mail från herr Harboe om fjällstugan. Inflyttning är inte förns i slutet på Mars så det känns som det är lite väl långt fram i tiden. Vi behöver boendet lite tidigare så veckans stora projekt blir att verkligen försöka hitta en lya.


 

Söndags tankarna har riktats till Björns lillasyster Emma som precis som Göran Persson fyller år.
22 respektive 59 år gamla. Stort grattis till er båda!


 

 


Värt att nämna. Jerry såg en räv på vägrenen igår..

Helgens
 citat: "Hej! Solveig!" Kommentarer överflödiga..

Kameran är på laddning så härda ut ett par dagar så kommer det fler bilder!


Kommentarer
Postat av: Syster Emma

Tackar för diverse gratulationer och telefonsamtal! :)

2008-01-21 @ 22:19:15
Postat av: sundsvall

Kul å se att ni lever boys! Work hard!

2008-01-22 @ 12:07:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0