"Vilket gott vin"

Avfärd 08.00..
Det var tydligen ett litet projekt att ta sig till linköpings centralstation.. Jerry åkte tydligen taxi för 160 spänn (halva priset på hela tågbiljetten) och Björn åkte in 06.30 med hjälten Bert som skulle färdtjänsta 07.00. Allt detta för att vi packat som peruanska bergsklättrare.. 3 feta väskor vardera med en totalvikt på en sissodär 120 pannor.. Äckligt tungt..

Väl på tåget hann man knappt sätta sig förns det var dags för första bytet i Norrköping.. Sen vidare med pendeltåget till metropolen Katrineholm. Byte igen och nu jävlar var vi på väg till Oslo.. Jerry pluggade in mp3an och lutade sig tillbaka. Konduktören stegade fram och bad om biljetten, som svar fick han ett skrik iform av JAA! tätt följt av ett TAACK!! Jerry glömde tydligen att plugga ur hörlurarna och pratade på en ljudnivå på ca 115 decibel..

Resan flöt på genom ett vackert vinterlandskap och damerna i sätet bakom vinglade förbi efter ett bistrobesök.. Ca 6 minuter senare är det dags för nästa skrik på tåget. VILKET GOTT VIN MARGARETA! Tanterna skulle tydligen på vernissage och blygade inte för att korka upp en pava rött 12.40 en måndag.

Väl framme var det dags o bära väskor igen.. Lite vilsna och jetlaggade lyckades vi tillslut hitta vår privata chaufför som likt en biltjuv sicksackade oss genom den trefiliga e18 västerut mot slutdestinationen Bærum.. Vi blir snabbt inhysta i minsta rummet i den annars väldigt fina lägenheten.. Ett snabbt undanröj och i med kontakten till våran underbara uppblåsbara 160 säng.. Tidigt i säng, imorrn är det dags för jobbintervju...

                 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vad fint att få läsa om er lilla resa! Men mer bilder hoppas jag på :) Hej så länge och puss till den mörka stiliga killen

2008-01-10 @ 20:11:54
URL: http://lisenfisens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0