Ljuvliga Toner & Ägg..

Då vi fortfarande har osynkade helger passade Björn på att ge sig ut i nöjeslivet i Fredags kväll. Först en sväng hem till Anders nya skyffe. Käkade pizza, drack ett par öl och lyssnade på en massa bra musik. Runt 22.00 trillade en halt Tony in och vi begav oss neråt byn med hjälp av fortskaffningsmedlet taxi. Torra strupar i taxin så det dracks en varsinn öl. När vi klev ur taxin kom en medelålders herre fram och ville prata med oss. Tydligen en civilsheriff som ville uppmärksamma oss om att det är dödsstraff på att dricka alkohol inne i city. Kaxig som få hotades det med diverse fängelsestraff, dryga böter, häktning mm. Tills han insåg att buteljerna var tomma och att vi var på väg att slänga dom i papperskorgen som han stod framför..


Målet för kvällen var annars att beskåda banden The Grand och The Moving Oos som lirade på Rockefeller. Gjorde entré lite sent och såg bara de 2 sista låtarna med Moving Oos. Synd för det lät väldigt trevligt. Huvudakten var dock The Grand och spända av förväntan såg vi hur scenen riggades. Fet elgitarr, Snygg bas, 2 trumset och en orgel plockades fram och det såg lovande ut. En trevande förstalåt följdes upp av 10 talet slagdängor och det diggades för fulla muggar. Orgeln krängde ur sig ett suspekt ljud av en fett distad gitarr och en samspelad orkester levererade en show som inte gick av för hackor. Skitig garage/stoner rock med välspelade riff, gött orgelsound, grym sångröst, riviga trumsolon och en samspelad jam session var adelsmärkena.
Betyget blir 13 ledamöter av 15 möjliga!


På väg hem genom fredagsnatten ringdes ett 230 kronors samtal till Australien. Pratade med en nykter (!) Erik som tillsammans med Karlberg lever ett för jävla härligt liv för tillfället. Surfar, Skejtar, Bygger Broar, Badar, Ölar, Flanerar, Solar, Jäser, Bor i träd, Roadtrippar. Lever livet helt enkelt! Äckligt avundsjuk. För er som inte följer äventyret downunder kan jag rekommendera herrarnas resedagbok.


Kom hem och lämnade över stafettpinnen till Jerry som drog till fabriken för ett 10 timmars pass medans en nöjd Björn kröp ner under dunbolstret för en god natts sömn.


Lördag och dags för den traditionella lördagspilsnern. Kopplade upp oss på det världsomspända  intranätet och lyssnade på Linköpings HC - Djur Gården via webradion. Sveriges sämsta radiopratare som sa fel var 30:e sekund försökte ge en rättvis bild av det som utspelade sig på Johanneshovs isstadion. Nedslagna och förvirrade två och en halv timmar senare konstaterade vi att vi förlorat och slängde på lite musik istället.


Under Söndagen gjordes inte många knop. Plöjde lite Astrid Lindgren filmer, diverse debattprogram, lirade lite guitar hero och gav oss ut för en kulinarisk kanon på kvällen. Denna afton var det dags för det Amerikanska köket att läggas på sträckbänken. Blev sammanlagt 3 cheese, 1 Big Mac, 1 Quarter Pounder, 2 byttor pommes, 4 tattardippar (ketchup & peppar), 2 flottiga dispsåser och 2 stop Sprite. Tack för maten Mc Donalds!


Vår kära färdtjänst gratis buss till jobbet slutar köra nästa vecka. Så nu får man ta sig till jobbet på egen hand. Detta ställer till lite problem för undertecknade. Tidigast man kan vara i gruvan är 06.30 om man åker kommunalt. Men vi har lyckats smöra in oss i Osmans bil och kommer bli eskorterade framöver. En ljuvlig ford orion årsmoddel 89. Inrökt, ofungerande bälte, krävs sparkar för att ena framlyktan ska fungera, Latin Kings, Petter och Ken i cd spelaren, Fårskinn över sätena och en läppglans som ligger o rullar på golvet. Dessa faktorer gör resan ganska trivsam!


Nu väntas jobb imorrn Onsdag och sedan blir det ett påskbesök i Linköping över helgen. Åker bil med Ankan hem så vi dyker nog upp nån gång framåt kvällningen. Ska bli mycket trevligt med lite återseenden och ägg.


 

Helgens Gåva: Falsklegget som Kristian Luuk gav till Amy Diamond. Hehe bra humor!

Väl mött!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jaha ja, men då ses vi då^^ Men du får inte sova i min säng, du får extrasängen // Iza fisa :P

2008-03-18 @ 20:18:50
Postat av: britta

va äre för falskleg! Inte hört om'et! kul att du är hemma. åkte du hit med arvingarnas buss? såg en bild nämligen..................

2008-03-20 @ 20:26:08
URL: http://brittaspjut.webblogg.se
Postat av: Lina

Det var för i helvete NOUR som gav henne legget!! Ge tösen lite cred för det bästa hon gjort i melodifestivalen!

2008-03-20 @ 21:12:22
URL: http://brittaspjut.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0