Rödtjut & Tända lampor..

Äckligt rubbad rytm har vi haft hela förra veckan. Kommit hem efter jobbet runt klockan 14.00. Landat i sängarna och somnat in en sissodär 3-4 timmar. Vaknat upp och slängt ihop lite käk. Glidit runt i nått skumt övertrötthetsrus fram till klockan 22-23. Somnat runt midnatt för att sedan väckas av en jävla massa väckarklockor vid 02.30. Riktigt tungt. Det hela blir inte bättre av att man hela tiden somnar med en snus under läppen. Våra kuddar har bokstavligt talat fått bekänna färg + att man blir som när man blandar kaviar och juice i munnen. Men det är väl bara att bita ihop..

En ny fin röd gardin köptes in under Fredagen och denna har nu hängts upp i lägenheten. Den var dock inte så lång som vi hoppats så det är lite "katten har dött varning". (För er som inte känner till uttrycket hänvisar vi till det tidigare blogginlägget:" Working Class Heroes" där Berren illustrerar det hela på bild)


Lördag
och Jerry fick en välbehövlig och go sovmorgon. Alltjämt brottades Björn med blandpallar på jobbet. Det är dags och fixa så vi får samma lediga helger. Lite krav måste man ju få ha iallafall. Björn arriverade vestheimgata runt 14.00 och möttes av den ljuva doften av nystädad lägenhet. En enkel powernap för oss båda och vid 18.00 var det dags att korka upp.


Efter många turer dom senaste 6 veckorna lyckades vi synkronisera våra kalendrar med Anna och Pirren som tittade förbi på lite förfest. Per-Anders (Peter-Anders) som varit gräsänkling under helgen tittade in han med och dalakvinnorna i form av Anna, Jenny, Linnet och Jossan kom förbi. 9 pers och fullsatt i lyan.


Tillställningen flöt på bra och runt midnatt nådde den sin kulmen. Då plockades helt plötsligt gitarren fram och Björn gick in i rollen som Lasse W och rev av ett par gamla kioskvältare. Lite skön allsångstämning och gitarren räcktes över till Pirren. Bl.a. Egenkomponerade "Left you standing there" revs av till allas förtjusning. Tårarna vattnades i kvinnornas ögon och imponeringsdregel vattnades i herrarnas gipor. Fan vilken fin låt Pirren!


Tagna men taggade begav vi oss inåt byn. Sällskapet splittrades och Jerry, Björn och Per-Anders tog en bulle till Open Bar på Aker Brygge. Ett snabb öl, en kvick överblick i lokalen och vi drog vidare för att återigen möta upp sällskapet. Ny taxiresa och vi äntrade klubben Stratos likt föregående helg. Temat för kvällen var tydligen "Folkfest i Sjöbo" och vi blev inte särskilt långrandiga här heller.


Begav oss istället hemåt för en enklare eftersläckning. Jerry lyckades med konststycket att spilla ut ett fullt glas rödtjut på mattan och på jeansen. Tur att mattan är röd men jeansen slängdes in i maskinen och centrifugen pumpade för fullt vid 05.00 tiden...


Vaknade upp i en riktig drängkammare på Söndagen. Tomglas i mängder, vin på golvet, popcorn i sängen ett härligt diskberg och tända lampor. Doften ska vi nog inte ens tala om. Dock ett bra tecken på en lyckad gårdag! Vi tog tillsammans med Per-Anders ett härligt bakfylle jäs. Käkade onyttigt, släppte väder, kolla film och jäste fram till kvällningen. Då var det dags för projekt "Fresta smaklökarna med mat från världens alla hörn varje söndag". Dagen till ära bestämde vi oss för Mexikansk och köpte Burritos med Ris. Väldigt välsmakande och födan fyllde våra magsäckar allt medans Wilmas och Dr.Steens äventyr följdes i ett avsnitt av Skärgårdsdoktorn.


Dom senaste 4 veckornas citat och helgens händelse: "Nae, ikväll ska jag fan bädda rent."Syns det att Jerry hade med sig en dosa snus?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0